• Contact: 0770.607.515
  • |
  • Email: office@zedwebsolutions.ro
Echipa ZEDWEBSOLUTIONS

Suntem o echipa tanara cu idei inovative; bunul gust si capacitatea avansata de dezvoltare de aplicatii, putem face fata oricarei provocari.

Profesionalism

Calitatea si designul proiectelor noastre sunt la cel mai inalt nivel. Toate proiectele noastre se adapteaza la tehnologiile noi aparute.

Promptitudine

Nu in ultimul rand, livrarea proiectelor in timp util, vine in a intregi calitatea serviciilor oferite de compania noastra.

Proiecte recente

In slide-ul alaturat sunt prezentate cele mai noi proiect. Pentru a vedea tot portofoliu accesati butonul :

971-284-1853

Sistem de logare avansat prin forma de scriptare si securizare a parolei. Cum stiti atacurile informatice au avansat asa ca nu mai impiedica un atacator o banala parola si un utilizator. Pentru a preveni atacul informatic, ZED WEB SOLUTIONS vine cu un sistem de LOGIN inovator, parola este criptata cu o functie avansata, astfel fiind imposibila aflarea s-a prin metode informatice.

Grafica e-mail format HTML destinat marketingului prin intermediul mail-ului. E-mailul este responsive, se organizeaza si se scaleaza dupa orice dispozitiv, de pe care este citit de client. Astfel informatiile despre produsele/serviciile tale poat ajunge intr-un mod mai modern si mai stilizat, la clienti.

Creare de module tip Blog sau Forum special pentru business-ul tau. Cele doua module sunt separate, si vin in ajutorul tau pentru a face activitatea de pe mediul online mai dinamica, clientii tai sa petreaca mai mult timp pe website-ul pe care il detii; acest fapt ajuta foarte mult la indexarea Google.

Functii separate aplicate pe website-ul tau, e-commerce. Interogari ale bazei de date cu afisarea rezultatelor. Acest serviciu se va realiza doar in colaborare cu dezvoltatorul tau.

Etapele realizarii unui proiect

Analiza si Cercetare

Primul pas presupune analiza si cercetarea cerintelor fiecarui client in parte. Dupa ce se afla cerintele, echipa zedwebsolutions ofera consultanta pentru a alege cea mai buna varianta.

Dezvoltare si Testare

In cel de-al doilea pas se va realiza proiectul propriu-zis dupa care va intra intr-o sesiune de testare pentru a elimina orice eroare care ar impiedica activitatea clientului nostru.

Implementarea

In ultumul pas echipa zedwebsolutions va implementa proiectul si va realiza un modul de instruire, in functie de necesitatea si dificultatea aplicatiei dezvoltate.

(214) 500-1070

Echipa zedwebsolutions este formata din specialisti care folosesc cele mai noi si mai performante tehnologii in materie de dezvoltare web si programare.